Wat doe ik ?


Mijn kwaliteit is dat ik in gesprekken met mensen datgene boven water weet te krijgen wat bij hen past en wat eigen is aan hen.
Hierdoor kan ik samen met de cliënten een voeding en leefstijladvies samenstellen wat een blijvend effect heeft. Het advies is op maat en een persoonlijke begeleiding .


Als voedingscoach probeer ik een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van de oorza(a)k(en) van de klachten en de daarbij behorende oplossing.


Dit doe ik onder andere door te vragen naar de klachten nu en in het verleden -medicijngebruik -eetgewoonte’s -sociale en emotionele omstandigheden/situatie.


Ik heb een brede kijk op voeding en gezondheid en geef, afhankelijk van de vraag/behoefte adviezen oa vanuit de reguliere voedings-, en dieetleer, natuurgeneeskunde en orthomoleculaire voedingsleer.
De nieuwste ontwikkelingen probeer ik op de voet te volgen door geregeld bij-, en nascholingen te volgen.
Mijn streven is om u een zo praktisch mogelijk advies te geven: naast kwaliteit van de voeding is het ook belangrijk om te genieten van de smaak en het uiterlijk van de maaltijd.
Als voedingsdeskundige ben ik opgeleid om wetenschappelijke voedingsadviezen
praktisch te vertalen: hoe ziet de dagelijkse voeding en bereiding ervan eruit.